Foredrag - ØSTFYN

ØSTFYN

Viden i bevægelse

Foredrag: Jeg kan da stadig synge– om at genfinde glæden, når livet går i sort.

...

Da sangerinden Misen Groth er 35 år, får hun konstateret sclerose. Verden kommer på tværs og alting ramler. Hun har to små børn, mand og karriere og bliver nødt til at redefinere sig selv og vælge, hvilken plads diagnosen skal have i hendes liv. Hurtigt vælger Misen Groth ikke at se sig selv som syg. Det giver udfordringer, men også mod på at opleve livet og være andet end sin sygdom. ”Jeg var sangerinden Misen. Så blev jeg moren Misen. Derefter blev jeg sclerose-Misen og nu er jeg pludselig sangerinden Misen igen. Som at have haft en forkert frakke på for længe, jeg pludselig kan få krænget af. Jeg kan jo for helvede stadig synge! Jeg har sgu da ikke sclerose i stemmen – eller i mine følelser eller i mit hjerte! Det virker både selvfølgeligt og overraskende,” skriver Misen Groth i sin biografi, der udkom i efteråret 2016 samtidig med hendes fjerde album.

I foredraget med samme navn som bogen, "Jeg kan da stadig synge", fortæller Misen Groth om livet med en uhelbredelig diagnose. Om op- og nedturene fra sygdommens allerførste symptom over usikkerheden og angsten for fremtiden til hendes liv i dag, hvor hun er blevet meget klogere på både sig selv og alt det ,sygdommen gør ved hende og hendes omgivelser.

Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål og debatre centerale problemstillinger.

   

Praktisk information

  • Nummer 172005 - Foredrag: Jeg kan da stadig synge– om at genfinde glæden, når livet går i sort.
  • Start 05.10.17 kl. 19:00-21:00
  • Foredragsholder Misen Groth
  • Adresse Kerteminde Skole, Nørregade 21, 5300 (kort)
    Aula
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 85,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
05.10.2017 19:00-21:00 Kerteminde Skole Misen Groth Kort

Foredragsholder

Misen Groth
Sangerinde, tekstforfatter, forfatter, blogger og skuespiller.

Misen Groth

 

er sangerinde, tekstforfatter, forfatter, blogger og skuespiller.Sammen med Jacob Groth har hun udgivet tre album: Missing i 1988, Walk Up Wind i 1999, og i 2005 udkom de med soundtrack’et til den danske tv-serie Ørnen, som også indeholder titelsangen Forgiveness, der har haft succes både iDanmark og i udlandet. Hun har turneret med bigbandet Blast, spillet børneteater med Teater Vestvolden og sunget kor på diverse studieindspilninger. Misen medvirker desuden som sangerinde på adskillige temaer fra DR Drama’sseriekatalog og har i de senere år turneret med Sebastian. Misen blogger på www.misen.dk og udgav i oktober 2016 albummet: Misen & Backhausen

Se underviserens hjemmeside