Kurser - ØSTFYN

ØSTFYN

Viden i bevægelse

Strandens vilde mad af tang og urter

...

Vi går en natur tur i området hvor fokus er på at finde spiselige planter på eng og strand. Vi plukker hvad vi skal bruge til at lave de lækre kulinariske opskrifter som aftenen byder på - vi koger, steger og smager på naturens spisekammer forenet i nogle lækre sammensætninger.

Praktisk information

  • Nummer 172011 - Strandens vilde mad af tang og urter
  • Start 29.08.17 kl. 17:00-20:00
  • Underviser(e) Mie Rafn Hansen
  • Adresse Tårup Strandcamping, Lersey Alle 25, 5871 (kort)
    Stranden - i det fri
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 225,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
29.08.2017 17:00-20:00 Tårup Strandcamping Mie Rafn Hansen Kort

Underviser

Mie Rafn Hansen
Naturvejleder

Mia Rafn Hansen er naturvejleder i Refsvindinge natur og kulturcenter og arbejder til dagligt i naturcenteret og med naturvejleder opgaver for Nyborg kommune.

Mine specielle interesser inden for naturvejleder faget er vildmad , friluftsliv og kriblekrable formidling.

Jeg er igang med at tage naturvejlederuddannelsen. Ud over stillingen i naturcenteret i Refsvindinge er jeg natur og friluftsformidler i eget firma Friluftsformidler.dk Hvor jeg også laver forskellige kurser for voksen og børn i naturvejleder regi.Jeg er uddannet pædagog i 2003 og har arbejdet med frilufts og udeliv med børn i mange forskellige jobs og kontekster.

I min fritid er jeg spejderleder med 20 års erfaring, er friluftsnørd og familiens ferier med vores søn er baseret på friluftsoplevelser. Jeg elsker min have, øko. urtehave og naturgrund på landet, hvor jeg ofte slapper af og roder i jorden.