Kurser - ØSTFYN

ØSTFYN

Viden i bevægelse

Korworkshop: Gospel & PopSalmer v. Janne Wind.

...

Kom og syng - kom og bliv glad i låget.

Denne workshop under ledelse af den erfarne og anerkendte korleder Janne Wind med en blanding af Gospel og nykomponerede PopSalmer handler om udtryk, indlevelse, energi, glæde og smerte. Det er en af de mest livsbekræftende former for musik der findes – og alle kan være med! Ung som gammel, trænet som uerfaren sanger.

På workshoppen kan du opleve at synge gospel fra de ældste, dybeste rødder med kendte og traditionelle spirituals, der planter fødderne godt i jorden - til den helt moderne funky og hjerteåbnende gospel, der løfter taget. Derudover vil du lære nye melodier til de pop- og gospelinspirerede nye PopSalmer, komponeret af Janne Wind. "Glem alt om noder, alder og korefaring - kom bare og syng med og få en helt særlig oplevelse, hvor jeg garanterer at krop, sjæl og stemme synger i vilden sky, og det sikkert bliver svært at sove bagefter…". siger korleder Janne Wind, der er elev af Etta Cameron og uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

 

Dagen afsluttes med en GRATIS koncert for FAMILIE, VENNER OG ANDRE INTERESSEREDE kl. 15.00

 

 

Janne Wind har i en årrække været korleder for en lang række små og store danske gospelkor, bl.a. det 500 mand store kor der i 2016 optrådte sammen med Odense Symfoniorkester og Marie Carmen Koppel ved et gospelarrangement, hvor begejstringen næsten fik taget i koncertsalen til at løfte sig. Senest har Janne været workshopleder på en udsolgt 700-mands workshop i ODEON. Janne Wind får følgeskab Lars Bruno Nielsen på klaver. Læs mere om Janne Wind på JanneWInd.com og hør projektet PopSalmer på Youtube samt på hjemmesiden PopSalmer.dk

Praktisk information

Medbring venligst selv madpakke. Der vil blive serveret the/kaffe og kage i løbet af dagen.

 • Nummer 172007 - Korworkshop: Gospel & PopSalmer v. Janne Wind.
 • Start 24.02.18 kl. 09:30-16:00
 • Underviser(e) Janne Wind
 • Adresse Firkløverskolen afd. Frørup Skole, Skolevej 1, 5871 (kort)
  Gymnastiksalen
 • Lektioner 8,00
 • Priser
  Almen   DKK 150,00
  Barn   DKK 75,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
24.02.2018 09:30-16:00 Firkløverskolen afd. Frørup Skole Janne Wind Kort

Underviser

Janne Wind
Sanger, korleder og komponist