Udflugt og rejser - ØSTFYN

ØSTFYN

Viden i bevægelse

Vildmadstur og frilufts kokkerering

...

Vi går en natur tur med naturvejlederen og lærer om spiselige planter i mark, eng og skov. Vi plukker planter der skal bruges til at kokkerer aftenens lækre opskrifter på friluftsmad - vi bager, koger og steger over åben ild og til slut smager vi på herlighederne.

Praktisk information

  • Nummer 172012 - Vildmadstur og frilufts kokkerering
  • Start 19.09.17 kl. 17:00-20:00
  • Underviser(e) Mie Rafn Hansen
  • Adresse Refsvindinge Natur- og Kulturcenter, Skolevænget 1-3, Refsvindinge, 5853 (kort)
    Undervisningslokale
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 225,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
19.09.2017 17:00-20:00 Refsvindinge Natur- og Kulturcenter Mie Rafn Hansen Kort

Underviser

Mie Rafn Hansen
Naturvejleder

Mia Rafn Hansen er naturvejleder i Refsvindinge natur og kulturcenter og arbejder til dagligt i naturcenteret og med naturvejleder opgaver for Nyborg kommune.

Mine specielle interesser inden for naturvejleder faget er vildmad , friluftsliv og kriblekrable formidling.

Jeg er igang med at tage naturvejlederuddannelsen. Ud over stillingen i naturcenteret i Refsvindinge er jeg natur og friluftsformidler i eget firma Friluftsformidler.dk Hvor jeg også laver forskellige kurser for voksen og børn i naturvejleder regi.Jeg er uddannet pædagog i 2003 og har arbejdet med frilufts og udeliv med børn i mange forskellige jobs og kontekster.

I min fritid er jeg spejderleder med 20 års erfaring, er friluftsnørd og familiens ferier med vores søn er baseret på friluftsoplevelser. Jeg elsker min have, øko. urtehave og naturgrund på landet, hvor jeg ofte slapper af og roder i jorden.